(NnOW)QÆ TEHNOLOGÆÇ NAW^ANNQ (B:s)E (NNAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ ZB)QÆRNIK(B.s)E (NwIP(B.43 /s - (NzAJ^UK(B, (NwALENTIN oLEKSANDROWI^(B,s; (NsAW^ENKO(B, (No(B. (Nq(B.s; (NbOL@BA[(B, (Nq(B. (Nq(B.s; (NdMITRI^ENKO(B, (Nm(B. (Nf(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NnAUKOWO(B-(NMETODI^NIJ CENTR WI]O)QÇ OSWÆTI(B,s)E, 2006)
(Nu ZB)QÆRNIKU WISWÆTLENO AKTUALXNU PROBLEMU OCÆN@WANNQ TWOR^OÇ PEDAGOGÆ^NOÇ DÆQLXNOSTÆ(B-(NUMOWI STANOWLENNQ PEDAGOGA(B, (NJOGO SAMOPÆZNANNQ TA ROZWITKU QK OSOBISTOSTÆ(B; (NROZGLQNUTO PITANNQ ÆNTERAKTIWNOÇ PODA^Æ LEKCÆJNOGO MATERÆALU(B, (NWKAZANO [LQHI ÇH WPROWADVENNQ U NAW^ALXNU PRAKTIKU(B. (NdOSLÆDVENO PSIHOLOGO(B-(NPEDAGOGÆ^NÆ UMOWI RACÆONALXNOGO WIKORISTANNQ MULXTIMEDÆJNIH TEHNOLOGÆJ U PROCESÆ WIW^ENNQ ÆNOZEMNOÇ MOWI U WI]IH NAW^ALXNIH ZAKLADAH(B. (NdLQ WIKLADA^ÆW(B, (NASPÆRANTÆW(B, (NNAUKOWCÆW Æ KERÆWNIH PRACÆWNIKÆW OSWÆTI TA NAW^ALXNIH ZAKLADÆW(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E; (NKREDITNO(B-(NMODULXNA SISTEMAs; (NNAW^ALXNIJ PROCESs; )QÆ(NNNOWACÆJNÆ TEHNOLOGÆÇs)E; (NFUNDAMENTAL)QÆZACÆQs)E; (NGUMAN)QÆZACÆQ WI]OÇ OSWÆTIs)E