(NkONSTRU@WANNQ Z PAPERU METODOM OR)QÆGAMÆ (B:s)E (NNAW^ALXNO(B-(NMETODI^NIJ POS)QÆWBNIK (B/s)E - (NbOT@K (B, (NoLEKSANDR fEDOROWI^(B,s; (NbUDNIJ (B, (NbOGDAN(B,s ((NtERNOP)QÆLX (B:s)E (NnAW^ALXNA KNIGA (B- (NbOGDAN(B,s, 2002)
(NpOS)QÆBNIK ROZRAHOWANIJ NA W^ITELÆW Æ MOLOD[IH [KOLQRÆW(B, (NQKÆ PRAC@WATIMUTX ZA NOWO@ PROGRAMO@ Z HUDOVNXOÇ PRACÆ DLQ U^NÆW (B1-4 (NKLASÆW ZAGALXNOOSWÆTNÆH [KÆLs)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpEDAGOG)QÆKAs)E -- (NmETODIKA WIKLADANNQs -- (NtRUDOWE NAW^ANNQs -- (NoR)QÆGAMÆs)E