(NwELESOWA KNIGA(B-(NwOLHOWNIK (B/s - (NlOZKO(B, (Ng(B. (Ns(B.,s; (NlUBSXKIJ(B, (Nw(B.)Qæ,s)E; (NgORBA^ENKO(B, (Nt(B. (Ng(B.s; (NpAN^ENKO(B, (Np(B. (Np(B.s ((Nw)QÆNNICQ (B:s)E (NkONTINENT(B-(NpRIM(B,s, 2007)
(NnAUKOWE TEKSTOLOG)QÆ^NE DOSLÆDVENNQ(B, (NPEREKLAD NA SU^ASNU UKRAÇNSXKU MOWU(B, (NRELÆGÆÃZNAW^IJ KOMENTAR(B, (NPUBLÆKACÆQ ARHÆWNIH MATERÆALÆW TA ORIGÆNALXNIH TEKSTÆW `(B. (NmIROL@BOWA(B, (NUKLADANNQ SLOWNIKA NA (B8,5 (NTIS(B. (NSLÆW(B, (NPOKAV^IKI(B, (NBÆBLÆOGRAFÆQ(B, Æ(NL@STRACÆÇ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NuKRA)QÇNSXKA LÆTERATURAs)E -- (Nl)QÆTOPISIs)E; (NETN)QÆ^NÆ NAZWIs)E; )QÆ(NMENA BOGÆWs)E; (NREL)QÆGÆJNÆ PONQTTQs)E; (NREL)QÆGÆÃZNAW^IJ KOMENTARs)E; (NRUKOPISIs