(NnAW^ANNQ GRAMOTI W (B1 (NKLAS)QÆ (B:s)E (NPOS)QÆBNIK DLQ W^ITELQ (B/s)E - (NwA[ULENKO(B, (NmIKOLA sAM)QÆJLOWI^(B,s)E ((NkI)QÇW (B:s)E (NoSW)QÆTA(B,s)E, 2002)
(Nu POS)QÆBNIKU WISWÆTLENO METODIKU ROBOTI Z PER[OKLASNIKAMI ]ODO NAW^ANNQ ÇH ^ITANNQ(B, (NZWUKOWOGO ANALÆZU SLÆW(B, (NROZWITKU MOWLENNQ(B, (NFORMUWANNQ GRAFÆ^NIH NAWI^OK PISXMA(B, (NELEMENTÆW ^ITACXKOÇ SAMOSTÆJNOSTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NnAW^ANNQ GRAMOTIs -- (NpO^ATKOWA [KOLAs; (NPRIJOMI ZWUKOWOGO ANAL)QÆZUs)E; (NPRIJOMI ZWUKOWOGO SINTEZUs; (NOSNOWN)QÆ PERÆODIs)E; (NOSNOWN)QÆ ETAPIs)E; (NOR)QÆÃNTOWNÆ METODI^NÆ ROZROBKI UROKÆWs)E