(NgLUBINNAQ PSIHOLOGIQ(B. (NtENDENCIQ K PSIHOLOGI^ESKOJ SMERTI(B: (NDIAGNOSTIKA I KORREKCIQ (B:s (NMONOGRAFIQ (B/s - (NqCENKO(B, (Nt(B. (Ns(B.,s; (NgLUZMAN (B, (Na(B. (Nw(B.s; (NkALA[NIK(B, (Ni(B. (Nw(B.s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA (B- (Nhh)Qæ(B,s)E, 2010)
(Nw KNIZ)QÆ WSEBÆ^NO DOSLÆDVENO TENDENCÆ@ DO PSIHOLOGÆ^NOÇ SMERTÆ W KONTEKSTÆ ÇÇ WZAÃMOZW(B'(NQZKU Z TENDENCÆÃ@ DO VITTQ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NpSIHOLOG)QÆQ STANÆWs)E; (NPSIHOLOG)QÆQs)E; (NPSIHOLOG)QÆ^NA SMERTXs)E; (ND)QÆAGNOSTIKAs)E; (NPSIHOMAL@NOKs; (NPSIHOANAL)QÆZs)E