(NbIBLIOTE^NAQ \NCIKLOPEDIQ (B/s - (NgREHANOW(B, (N`(B. (Na(B.,s; (NrOSSIJSKAQ GOSUDARSTWENNAQ BIBLIOTEKAs ((NmOSKWA (B:s (NpA[KOW DOM(B,s, 2007)
(NwIDANNQ M)QÆSTITX PONQTTQ TA TERMÆNI Z BÆBLÆOTE^NOÇ SPRAWI(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (Nb)QÆBLÆOTE^NA SPRAWAs)E; (NB)QÆBLÆOTEKAs)E; (NB)QÆBLÆOTEKOZNAWSTWOs)E; )QÆ(NNFORMACÆQs)E; (NOBSLUGOWUWANNQs; (NKATALOGs; (NKATALOG)QÆZACÆQs)E; (NDOKUMENTs; (NPER)QÆODIKAs)E; (NWIDANNQs; (NKNIGIs