(Nl@BIJ DRUG mOPASSAN (B:s (NROMAN (B: (NPEREKLAD Z FRANCUZXKO)QÇ (B/s)E - (NlANU(B, (NaRMAN(B,s; (NrE[ETILOW(B, (Nw(B.,s; (NbERMAN(B, )Qæ.,s)E; (NpA]ENKO(B, (Nw(B.,s ((NkI)QÇW (B:s)E (NwI]A [KOLA(B,s, 1982)
(NpERED ^ITA^EM ROZGOTA)QÃTXSQ TRAGÆ^NA ÆSTORÆQ gÆ DE mOPASSANA(B, (NQKIJ WSTUPIW U VORSTOKIJ KONFLÆKT Z BURVUAZNO@ DÆJSNÆST@(B, (NZNESILIW SEBE NEL@DSXKO@ PRACE@ Æ ZAKÆN^IW VITTQ W CÆLKOWITÆJ SAMOTNOSTÆ(B, (N]O PRIZWELA DO BOVEWÆLLQ J TRAGÆ^NOÇ SMERTÆ(B.s)E
(NoRIG)QÆNAL ZAPISU ZA POSILANNQMs)E
Keywords: (NhUDOVNQ L)QÆTERATURAs)E -- (NpROZAs -- (NrOMANs -- (NfRANC)QÆQs)E